• Facebook Social Icon
Bij ons geen of nauwelijks  wachttijd

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend

MAATSCHAP MET ERVAREN HULPVERLENERS

2 orthopedagogen 1GZ psycholoog
2 ouder-en gezinsbegeleiders

MAATSCHAP MET ERVAREN HULPVERLENERS

2 orthopedagogen

1GZ psycholoog
2 ouder- en gezinsbegeleiders

Nieuws

Informatie voor ouders

We begeleiden en behandelen jong-volwassenen met allerlei soorten klachten. Voorbeelden zijn: autisme, AD(H)D, angst-en stemmingsklachten, trauma, hechtingsproblemen, niet lekker in je vel zitten, problemen op school of problemen thuis. Als een jong-volwassene bij ons wordt aangemeld, is er een mogelijkheid om door middel van diagnostiek verder te kijken waar de klachten vandaan komen. We bekijken en overleggen samen op welke manier we de jong-volwassene kunnen ondersteunen. We kunnen op de praktijk afspreken, maar ook op school of thuis. Een traject duurt zo lang nodig is. Dit stemmen we steeds af. Als we denken dat de jong-volwassene op een andere plek beter geholpen is, noemen we dit en kijken we samen naar wat past.

Meestal is het bij jong-volwassenen passend dat ouders slechts summier worden betrokken bij de begeleiding of behandeling. In een aantal gevallen is het juist goed als ouders intensief meedoen in het traject. Dit wordt altijd met de jong-volwassene en ouders afgestemd.

Praktijk BINT

Westersingel 26

8913 CL Leeuwarden

info@praktijkbint.nl

Vanaf 11 mei 2020 gaan de kinderen in de basisschoolleeftijd weer naar school. Praktijk BINT is stapsgewijs gestart, in overleg met kinderen en hun ouders, met de face to face afspraken op de praktijk voor deze leeftijdsgroep.  Met kinderen en jongeren die ouder zijn dan 12 jaar blijven we bij voorkeur vooral (beeld)bellen, appen en mailen. Vanaf 2 juni 2020 starten we de face to face afspraken weer op als dat de voorkeur heeft en in het belang is van de behandeling. Ieder van ons maakt samen met de cliënt de afweging. We hanteren extra hygiëne-maatregelen en de anderhalve meter afstand. Ook kunnen we gebruik maken van plexiglas schermen. Nu de richtlijnen zijn verruimd starten we stapsgewijs de afspraken met gezinnen op de praktijk weer op. We maken steeds afwegingen met de gezinnen hoe dit zo passend en veilig mogelijk kan.

‚Äč

Update 1 juni 2020

Website gemaakt door Wisemice.nl