Praktijk BINT

Westersingel 26

8913 CL Leeuwarden

info@praktijkbint.nl

Net als de rest van Nederland neemt Praktijk Bint maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. We sluiten de praktijk per 16 maart en annuleren alle externe afspraken en overleggen. Met clienten en betrokkenen worden individuele afspraken gemaakt over de frequentie en vorm van contact. We volgen de adviezen van het RIVM en zullen per week bekijken of we dit beleid aan kunnen passen (update 15-03-2020)

 

We zijn op de dinsdag van 9.00-11.00 uur bereikbaar op telefoonnummer

058-8436513.  U kunt ons ook mailen voor het maken van een belafspraak: info@praktijkbint.nl  

We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

‚Äč

 

Website gemaakt door Wisemice.nl

  • Facebook Social Icon
Bij ons geen of nauwelijks  wachttijd

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend

MAATSCHAP MET ERVAREN HULPVERLENERS

2 orthopedagogen 1GZ psycholoog
2 ouder-en gezinsbegeleiders

MAATSCHAP MET ERVAREN HULPVERLENERS

2 orthopedagogen

1GZ psycholoog
2 ouder- en gezinsbegeleiders

Nieuws

Informatie voor ouders

We begeleiden en behandelen jong-volwassenen met allerlei soorten klachten. Voorbeelden zijn: autisme, AD(H)D, angst-en stemmingsklachten, trauma, hechtingsproblemen, niet lekker in je vel zitten, problemen op school of problemen thuis. Als een jong-volwassene bij ons wordt aangemeld, is er een mogelijkheid om door middel van diagnostiek verder te kijken waar de klachten vandaan komen. We bekijken en overleggen samen op welke manier we de jong-volwassene kunnen ondersteunen. We kunnen op de praktijk afspreken, maar ook op school of thuis. Een traject duurt zo lang nodig is. Dit stemmen we steeds af. Als we denken dat de jong-volwassene op een andere plek beter geholpen is, noemen we dit en kijken we samen naar wat past.

Meestal is het bij jong-volwassenen passend dat ouders slechts summier worden betrokken bij de begeleiding of behandeling. In een aantal gevallen is het juist goed als ouders intensief meedoen in het traject. Dit wordt altijd met de jong-volwassene en ouders afgestemd.