Jong volwassenen

Informatie voor jongvolwassenen

Soms heb je problemen waar je zelf niet meer uitkomt en wil je dat iemand met je meedenkt.
Er zijn verschillende hulpvragen waarmee je bij ons terecht kunt. Het kan zijn dat je niet lekker in je vel zit. Of dat je somber of angstig bent. Als je wilt kunnen we je helpen bij problemen op school, op je werk of bijvoorbeeld met je ouders. Maar ook als je iets naars hebt meegemaakt en daar steun bij nodig hebt of het lastig vindt om gebeurtenissen te verwerken. 
We kunnen je ook begeleiden of behandelen bij bijvoorbeeld ADHD, ADD, ASS, depressie, angst en hechtingsproblemen.
Het kan een lastig proces zijn om je als jongvolwassene los te maken van je gezin van herkomst en je eigen plekje te vinden. Hier kunnen we samen met je naar kijken.
We overleggen met je in hoeverre je ouders betrokken worden bij het traject. Een traject duurt zo lang als nodig is.

Praktijk BINT

Westersingel 26

8913 CL Leeuwarden

info@praktijkbint.nl

Vanaf 11 mei 2020 gaan de kinderen in de basisschoolleeftijd weer naar school. Praktijk BINT is stapsgewijs gestart, in overleg met kinderen en hun ouders, met de face to face afspraken op de praktijk voor deze leeftijdsgroep.  Met kinderen en jongeren die ouder zijn dan 12 jaar blijven we bij voorkeur vooral (beeld)bellen, appen en mailen. Vanaf 2 juni 2020 starten we de face to face afspraken weer op als dat de voorkeur heeft en in het belang is van de behandeling. Ieder van ons maakt samen met de cliënt de afweging. We hanteren extra hygiëne-maatregelen en de anderhalve meter afstand. Ook kunnen we gebruik maken van plexiglas schermen. Nu de richtlijnen zijn verruimd starten we stapsgewijs de afspraken met gezinnen op de praktijk weer op. We maken steeds afwegingen met de gezinnen hoe dit zo passend en veilig mogelijk kan.

‚Äč

Update 1 juni 2020

Website gemaakt door Wisemice.nl