top of page

Team

Het team van BINT

Marianne Miedema

Ik werk bij Praktijk BINT als ouder-en gezinsbegeleider. Daarnaast begeleid ik ook individueel, met name jongeren en jongvolwassenen.

Ik heb eerder gewerkt bij de Stichting Jeugd en Gezin en bij de Verslavingszorg Noord Nederland. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig zorgverlener. Ik heb de laatste vier jaar gewerkt in een samenwerkingsverband bij een praktijk voor kinderpsychologie. 

 

Ik heb veel ervaring in het werken met autisme, adhd, stemmingsproblematiek, hechtingsgerichte problematiek, rouw- en verlies, verslavingsproblematiek, complexe gezinnen.

In de ouder-en gezinsbegeleiding werk ik graag met opvoedingsvragen, vragen over opvoeden bij psychiatrie/persoonlijkheidsproblematiek/LVB/verslavingsproblematiek, samen opvoeden na een scheiding, samen opvoeden bij samengestelde gezinnen.

 

Mijn eigen ervaring als moeder met een jongvolwassen zoon en twee puberdochters neem ik mee in mijn deskundigheid. Verder bestaat mijn deskundigheid uit jarenlange werkervaring en een gedegen opleiding, HBO-Jeugdwelzijnswerk, aangevuld met meerdere opleidingen en trainingen op het gebied van systemisch en systeemgericht werken, gezinsdiagnostiek, autisme, hechtingsgerichte systeemtherapie, beeldend werken met poppetjes, rouw- en verlies. Ik ben SKJ geregistreerd. Ik werk meestal met oudergesprekken, gezinsgesprekken, gezinsdiagnostiek, psycho educatie, werken aan opvoedingsvaardigheden. Soms werk ik samen met een collega in een gezin.

 

Het werken bij Praktijk BINT past goed bij wie ik ben. We hebben korte lijntjes en weten elkaar snel te vinden. We hebben een open blik en werken graag samen met bijvoorbeeld collega’s en scholen. Omdat we de praktijk kleinschalig houden kunnen we een veilige omgeving creëren, voor onszelf en onze cliënten. We blijven voortdurend in ontwikkeling en houden elkaar scherp binnen ons vakgebied.

marianne@praktijkbint.nl

marianne.jpg
bottom of page