Team

Het team van BINT

Ingrid Veenstra

Mijn naam is Ingrid Veenstra. 1 september 2019 ga ik mij aansluiten bij  Praktijk BINT Ik verheug mij daarop, omdat ik in een eerdere periode al heb samen gewerkt met de collega’s bij PraktijkBint en ik verwacht dat de prettige samenwerking zich zal voorzetten.

Ik ben sinds 2008 werkzaam als psycholoog en vanaf 2015 als GZ-psycholoog. Ik ben begonnen als psychiatrisch verpleegkundige, wat ik uiteindelijk 15 jaar heb gedaan. In die periode heb ik psychologie gestudeerd. Ik was altijd al geïnteresseerd in het willen begrijpen van gedrag.


Na mijn studie heb ik een aantal jaren gewerkt bij de afdeling voorbereiding van Stichting Adoptie Voorzieningen, waar ik veel heb geleerd over de ontwikkeling van kinderen, wat kinderen nodig hebben en met name wanneer het gaat om kinderen met een ‘rugzak’. 

Inmiddels heb ik een aantal jaren ervaring in diagnostiek en behandeling van zowel kinderen, jongeren als volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. Mijn belangrijkste drijfveer en uitdaging blijft steeds weer mee te kijken en denken naar wat de cliënt wil veranderen, waarbij ik uitga van mogelijkheden en kansen. Goed contact met de cliënt is daarbij voor mij een belangrijke voorwaarde.

ingrid@praktijkbint.nl

Praktijk BINT

Westersingel 26

8913 CL Leeuwarden

info@praktijkbint.nl

Vanaf 11 mei 2020 gaan de kinderen in de basisschoolleeftijd weer naar school. Praktijk BINT is stapsgewijs gestart, in overleg met kinderen en hun ouders, met de face to face afspraken op de praktijk voor deze leeftijdsgroep.  Met kinderen en jongeren die ouder zijn dan 12 jaar blijven we bij voorkeur vooral (beeld)bellen, appen en mailen. Vanaf 2 juni 2020 starten we de face to face afspraken weer op als dat de voorkeur heeft en in het belang is van de behandeling. Ieder van ons maakt samen met de cliënt de afweging. We hanteren extra hygiëne-maatregelen en de anderhalve meter afstand. Ook kunnen we gebruik maken van plexiglas schermen. Nu de richtlijnen zijn verruimd starten we stapsgewijs de afspraken met gezinnen op de praktijk weer op. We maken steeds afwegingen met de gezinnen hoe dit zo passend en veilig mogelijk kan.

Update 1 juni 2020

Website gemaakt door Wisemice.nl