Team

Het team van BINT

Ingrid Veenstra

Mijn naam is Ingrid Veenstra. 1 september 2019 ga ik mij aansluiten bij  Praktijk BINT Ik verheug mij daarop, omdat ik in een eerdere periode al heb samen gewerkt met de collega’s bij PraktijkBint en ik verwacht dat de prettige samenwerking zich zal voorzetten.

Ik ben sinds 2008 werkzaam als psycholoog en vanaf 2015 als GZ-psycholoog. Ik ben begonnen als psychiatrisch verpleegkundige, wat ik uiteindelijk 15 jaar heb gedaan. In die periode heb ik psychologie gestudeerd. Ik was altijd al geïnteresseerd in het willen begrijpen van gedrag.


Na mijn studie heb ik een aantal jaren gewerkt bij de afdeling voorbereiding van Stichting Adoptie Voorzieningen, waar ik veel heb geleerd over de ontwikkeling van kinderen, wat kinderen nodig hebben en met name wanneer het gaat om kinderen met een ‘rugzak’. 

Inmiddels heb ik een aantal jaren ervaring in diagnostiek en behandeling van zowel kinderen, jongeren als volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. Mijn belangrijkste drijfveer en uitdaging blijft steeds weer mee te kijken en denken naar wat de cliënt wil veranderen, waarbij ik uitga van mogelijkheden en kansen. Goed contact met de cliënt is daarbij voor mij een belangrijke voorwaarde.

ingrid@praktijkbint.nl

BIG 69009954925