Praktijk BINT

Westersingel 26

8913 CL Leeuwarden

info@praktijkbint.nl

Net als de rest van Nederland neemt Praktijk Bint maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. We sluiten de praktijk per 16 maart en annuleren alle externe afspraken en overleggen. Met clienten en betrokkenen worden individuele afspraken gemaakt over de frequentie en vorm van contact. We volgen de adviezen van het RIVM en zullen per week bekijken of we dit beleid aan kunnen passen (update 15-03-2020)

 

We zijn op de dinsdag van 9.00-11.00 uur bereikbaar op telefoonnummer

058-8436513.  U kunt ons ook mailen voor het maken van een belafspraak: info@praktijkbint.nl  

We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Website gemaakt door Wisemice.nl

Voor professionals en verwijzers

Voor professionals en verwijzers

Wij bieden psychologische hulp voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen en ambulante systeemgerichte hulp voor gezinnen. 

We behandelen en begeleiden kinderen en jongeren met o.a. autisme, ADHD, angst- en stemmingsklachten, trauma en hechtingsproblemen. Maar evenzogoed bieden we hulp bij wat ‘lichtere’ klachten. 

 

Bij kinderen en jongeren maken we gebruik van middelen uit de cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, speltherapie, EMDR en (lichaamsgerichte) psychotherapie. Tevens verrichten we psychologisch onderzoek.

 

Daarnaast  bieden we meerdere vormen van ouder- en gezinsbegeleiding (systeem- en oplossingsgericht). We werken op maat. De vorm en frequentie passen we aan bij wat nodig is en het beste past. Dat doen we vanuit de praktijk aan de Westersingel en bij ouders thuis (ambulante thuisbegeleiding). 

Bij  aanbod voor ouders staan voorbeelden van hulpvragen. Het is een selectie van de vragen die binnenkomen. Benader ons gerust als je andere vragen hebt.