top of page

Team

Het team van BINT

Bote Sijtsma

Mijn naam is Bote Sijtsma en samen met vier collega’s zijn wij Praktijk BINT. We zijn vijf zelfstandige, diverse hulpverleners met verschillende ervaring, expertise en achtergrond. Hierdoor hebben we als praktijk een breed aanbod voor cliënten, kan ik als individuele hulpverlener doen wat ik leuk vind en daarnaast profiteren van kundige collega’s.

Ik heb een achtergrond in het basisonderwijs, werk sinds 2010 als orthopedagoog en ben sinds 2018 GZ-psycholoog. Ik heb ervaring en kennis met diagnostiek, begeleiding en behandeling bij alle voorkomende problematiek (ontwikkelingsstoornissen, emotionele en gedragsproblemen, leerproblemen, problemen gerelateerd aan de omgeving) bij alle leeftijdsgroepen. Meer specifiek werk ik graag rondom autisme, hoogbegaafdheid, levensloopbegeleiding en doe ik testonderzoek. Daarnaast ben ik opgeleid als basistrainer EMDR K&J.


Tijdens behandelingen maak ik gebruik van wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen en protocollen, maar wijk ik hier ook erg graag van af. Ik houd van doen wat nodig is en kijken naar mogelijkheden.


bote@praktijkbint.nl
GZ-psycholoog, BIG 69925140425
Orthopedagoog

medewerker_okt2021 (3).jpg
bottom of page