Wachttijd

 

Voordat de coronacrisis alles veranderde had Praktijk Bint een wachttijd van 3-6 maanden. We realiseren ons dat het een hectische tijd is en er sprake kan zijn van andere vragen en problemen.

De veranderende situatie vraagt bij huidige cliënten meer inzet van ons en bij andere juist minder, waardoor onze agenda's zeer wisselend bezet zijn en wachttijden voor nieuwe aanmeldingen kunnen afwijken. We staan daarom open voor overleg over aanmeldingen en kunnen in specifieke gevallen mogelijk eerder starten. 

Praktijk BINT

Westersingel 26

8913 CL Leeuwarden

info@praktijkbint.nl

Vanaf 11 mei 2020 gaan de kinderen in de basisschoolleeftijd weer naar school. Praktijk BINT is stapsgewijs gestart, in overleg met kinderen en hun ouders, met de face to face afspraken op de praktijk voor deze leeftijdsgroep.  Met kinderen en jongeren die ouder zijn dan 12 jaar blijven we bij voorkeur vooral (beeld)bellen, appen en mailen. Vanaf 2 juni 2020 starten we de face to face afspraken weer op als dat de voorkeur heeft en in het belang is van de behandeling. Ieder van ons maakt samen met de cliënt de afweging. We hanteren extra hygiëne-maatregelen en de anderhalve meter afstand. Ook kunnen we gebruik maken van plexiglas schermen. Nu de richtlijnen zijn verruimd starten we stapsgewijs de afspraken met gezinnen op de praktijk weer op. We maken steeds afwegingen met de gezinnen hoe dit zo passend en veilig mogelijk kan.

Update 1 juni 2020

Website gemaakt door Wisemice.nl